Meditation

Tid: Tirsdag d. 8.11.-6.12.
Kl: 18.45-20.00
Pris: 850 kr.
Underviser: Tiia Kotkas

Meditation kan være en stor hjælp til at lære sit sind at kende – og til at få ro og klarhed i tankerne. Jævnlig meditation kan hjælpe dig til at fokusere på det vigtige, rumme dine tanker og følelser og åbne op for din intuition.

Vi tilbyder et meditationshold på 6 tirsdage. At gå på et hold med de samme mennesker er hyggeligt og skaber struktur og tryghed omkring din proces med meditation.

Indhold:
Efter hvile og nogle stræk bliver du introduceret til dagens meditation. Vi laver både meditationer, som Tiia guider dig igennem og meditationer, som du selv skal “styre” (efter klare instrukser fra Tiia). Efter meditationen og savasana (afspænding) er der tid til spørgsmål, deling og refleksion.

Du behøver ikke at have kendskab til meditation, men det er en fordel.

Læs Tiias tanker om meditation her.
Se Tiia fortælle om meditation her.

Udtalelse fra kursister:
“Meditation har åbnet mit sind og givet positive tanker. Yoga med vinger er et hyggeligt lille sted at være. Et godt hold med rare mennesker og en god underviser.”
Jonas

“Tusinde tak for et dejligt og inspirerende forløb. Jeg har fået inspiration til min egen meditationspraksis og input til forskellige former for meditation. Den måde Tiia guider på er rolig og opmærksom. Jeg følte mig tryg.”
Alice