Restorativ yoga er den blideste form for yoga, som vi tilbyder.

Timerne begynder med opvarmning, og der laves nogle få stående, siddende og liggende stillinger. Derefter guides du ind i en perlerække af restorative stillinger.

I disse stillinger støttes din krop af pøller, tæpper, bælter og blokke, og du hviler i op til ti minutter ad gangen. Det er en vågen form for hvile, hvor du får mulighed for at synke dybere ind i dig selv.

Formålet er at give dig en oplevelse af at føle dig integreret, centreret, stille og tilpas. Restorativ yoga kan føre til en velfortjent pause fra sindets evindelige uro, og det kan give en fantastisk følelse af at lande i kroppen lige her og nu.

Passer godt til alle (også de stressramte).

 

Yoga for stressramte er for dig, der måske har svært ved at trække vejret roligt, har problemer med skuldrer og nakke, spændingshovedpine, generel uro, søvnproblemer, hjertebanken eller andet.

Yoga for stressramte er restorativ yoga, som er en hvilende form for yoga. Restorativ yoga beroliger nervesystemet, som alt for ofte er i alarmberedskab både før og under en sygemelding.

Underviseren, Hanna Permin blev selv ramt af stress for 8 år siden. Hanna opsøgte og fik meget hjælp, men følte sig alene. Via restorativ yoga lærte hun at acceptere sin situation og håndtere de mange forskellige symptomer.

Hannas sygeplejefaglige baggrund, lange undervisningserfaring og de personlige erfaringer, gør hende til en kompetent yogalærer til netop dig, der er ramt af stress.