Restorativ yoga

Restorativ yoga  betyder hvilende yoga og er den blideste form for yoga, som vi tilbyder. Måske har du brug for mest mulig ro, måske bruger du den restorative yoga til at forberede kroppen til den mere aktive yoga, og endelig kan vi varmt anbefale at en kombination af hvilende og aktiv yoga.

Timerne begynder med en halv times opvarmning – stående og siddende og/eller liggende. Derefter guides du ind i de restorative stillinger hvor din krop bliver støttet af pøller, tæpper, bælter og blokke, og du hviler i op til ti minutter ad gangen. Det er en vågen form for hvile, hvor du får mulighed for at synke dybere ind i dig selv.

Restorativ yoga hjælper især dig der er stessramt 
Denne yogaform  kan give dig en velfortjent pause fra sindets uro og en følelse af at lande i kroppen lige her og nu. Når kroppen over tid lærer denne tilstand at kende, bliver det nemmer at finde derind, hvor alt er som det skal være – i fuld tillid til, at du er god nok, som du er.

Praktisk
Vi har alt udstyret – du bedes blot medbringe egen måtte, et lille håndklæde og måske et par varme sokker. Book her og betal når du møder op første gang.

“Hanna formår på en følsom måde at guide mig i restorativ yoga, hvor jeg oplever en total afslapning, en følelse af velvære og gradvis opdages med glæde ukendte sider af min krop og følelser.
Af hele mit hjerte vil jeg anbefale Yoga med Vinger, (også for mænd;-). “
– Kurt Pagels