Massage

Tiia Kotkas tilbyder afstressende, centrerende, healende oliemassage her i studiet. Tiia er massageuddannet fra Nordlys Centret, Silkeborg og arbejder ud fra en helhedsorienteret, ressourcefokuseret tilgang til mennesket og kroppen.

Der masseres med mandelolie. Du kan vælge en massage med fokus på de mest trængende kropsdele (60 min.) eller en skøn helkropsmassage (90 min.).

Priser
60 min.   kr. 420 (kr. 400 hvis du selv har to lagner med)
90 min.   kr. 620 (kr. 600 hvis du selv har to lagner med)

Booking
Tryk på booking eller kontakt os her.

Massage er selv-omsorg, når det er bedst: Du skal bare møde op og tage imod! Book en tid, når du trænger til det – pga. stress, træthed og spændinger – eller book en tid inden du får symptomer – for at holde kroppen glad og tilfreds!

Afbestilling
Når du har booket en behandling, kan du frit afbestille den indtil 24 timer før den er bestilt til. Herefter hæfter du for 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse uden afbud hæfter du for den fulde pris.

Udtalelse fra en kunde
“Massage hos Tiia giver mig rigtig god afslapning med en følelse af også at være arbejdet igennem. Jeg sover altid som et lille barn natten efter massagen og har det enormt godt i kroppen dagen efter. Velvære, som alle skulle unde sig selv.”

Obs! Der er INTET seksuelt i den massage, Tiia tilbyder. Vi skriver dette for at undgå ubehagelige henvendelser.