Massage

Tiia Kotkas tilbyder afstressende, centrerende, healende oliemassage her i studiet. Massage er selv-omsorg, når det er bedst: Du skal bare møde op og tage imod! Book en tid, når du trænger til det – pga. stress, træthed og spændinger – eller book en tid “bare” for at holde kroppen glad og tilfreds.

Tiia er massageuddannet fra Nordlys Centret, Silkeborg og arbejder ud fra en helhedsorienteret, ressourcefokuseret tilgang til mennesket og kroppen.

Der masseres med mandelolie. Du kan vælge en massage med fokus på de mest trængende kropsdele eller en skøn helkropsmassage.

Priser
60 min.   kr. 500
90 min.   kr. 750
(Der betales med Mobile pay, kontant eller via bank.)

Booking
Tryk på booking. (Hvis du ikke finder en passende tid, skriv en mail til yoga@yogamedvinger.dk)

Obs! Der er INTET seksuelt i den massage, Tiia tilbyder. Vi skriver dette for at undgå ubehagelige henvendelser.

Udtalelser fra  kunder:
“Massage hos Tiia giver mig rigtig god afslapning med en følelse af også at være arbejdet igennem. Jeg sover altid som et lille barn natten efter massagen og har det enormt godt i kroppen dagen efter. Velvære, som alle skulle unde sig selv.”
Camilla

Jeg har igennem de sidste to år gået til 1,5 times massager hos Tiia regelmæssigt, dvs. en til to gange pr måned . Tiia er en dygtig massør, hun arbejder fysiurgisk og holistisk, hun er meget rolig, fokuseret, opmærksom og samarbejder godt med ens krop. Regelmæssigheden gør, at Tiias hænder og min krop kender hinanden. Min krop føler sig tryg og forstået og det giver det bedste resultat .  Jeg føler mig afslappet men meget vågen efter massagen. Det kan anbefales på det varmeste.”
Mette