Gravid-yoga

OBS! ONLINE GRAVID-YOGA
Mens vi holder corona-lukket i studiet, har du mulighed for at købe adgang til 4 online-yogatimer for gravide (á 60 min .)
PRIS: 200 kr.
UNDERVISER: Anu Rajala-Erkut (Læs mere om Anu her.)
BETALING: Skriv en mail til os her, eller til yoga@yogamedvinger.dk. Overfør 200 kr. til Mobile pay 94492. Vi sender dig links til de 4 timer, som du kan bruge i løbet af hele din graviditet. OBS! Der undervises på engelsk.

Hvad er gravidyoga?

Gravidyoga er yoga for dig, som er gravid – uanset hvor langt du er henne i graviditeten.

Vi laver fysiske yogaøvelser og åndedrætsøvelser, som åbner, styrker og giver stabilitet og afspænder din krop, som er på “overarbejde” pga. graviditeten.

Gravidyoga kan være en pause fra præstation, et åndehul og en mulighed for at rumme de mange forandringer, som der sker i din krop og i dit liv. Tidligere yogaerfaring er en fordel, men ingen krav.

Pre-natal yoga in Valby Copenhagen“Jeg er rigtig glad for at gå til gravidyoga hos Yoga med vinger. Det er et lille intimt sted, hvor man altid føler sig set og spurgt ind til. Anu er hensynsfuld og dygtig i sin undervisning. Gravidyoga giver mig energi og mindsker stivhed i kroppen – jeg ser altid frem til mandag :)”

– Anne Kirstine Mikkelsen