Efterfødselsyoga

Luksus-hold: Max. 7 deltagere!

Fredag d. 28.10.-9.12.
kl. 12.00-13.15
Pris: 950 kr.

Efterfødselsyoga er mild træning for kvindekroppen, som har været igennem en stor omvæltning. Du kan starte, når dit barn er to måneder gammel.

Vi laver enkle øvelser, som afspænder nakken, skuldrene og ryggen, styrker maven og bækkenbunden, og som giver velvære og næring til hele kroppen. Efterfødselsyoga er et pusterum for den nybagte mor – en stund med fokus på dig selv.

Babyerne er meget velkommen. Enten sover de i barnevogn lige udenfor vinduet, eller ligger på et tæppe ved siden af mor. Vi laver også lidt babymassage med de babyer som er vågne.

Udtalelser fra kunder:

“Jeg har gået på efterfødselsyoga hold fra min søn var 2 måneder indtil han var 7 mdr og jeg har nydt det så meget. Det gav mig et roligt holdepunkt hver fredag, hvor jeg nød at tænke indad og mærke ordenligt efter i krop og sind og få strukket kroppen godt ud og få samlet kræfter. 

Tiia er så dejlig en lærer med god energi og kærlig omsorg til de små babyer og os deltagere. Og der var også tid til babymassage som jeg også kunne bruge derhjemme efterfølgende. Så både min søn og jeg hyggede os i de hyggelige og rolige omgivelser.

Jeg kan kun anbefale det til andre!”

Tanja

” Efterfødselsyoga hos Yoga med vinger er det bedste frirum i en travl mor-hverdag. Det er mit ugentlige holdepunkt og den bedste gave jeg kan give min krop efter en graviditet og fødsel.

At være til efterfødselsyoga hos Tiia er en kæmpe fornøjelse. Det hjælper mig både mentalt og fysisk, og de få uger, hvor jeg har misset en time, har jeg kunne mærke det på krop og humør. Mine varmeste anbefalinger.”

– Katrine Grytter, mor til tre